SIGMA by the sea

Foto Verschoore XL en Sigma Benelux nodigen u uit voor een
Touch and Try Weekend!

Na een eerste succesvolle editie moet er natuurlijk een vervolg komen. De lenzenproeverij van Sigma komt weer naar Vlissingen. Vrijdag 3 en zaterdag 4 september nodigen we alle foto-enthousiasten uit om het Sigma assortiment uit te komen proberen. Niet alleen kijken of mooie verhalen aanhoren, maar alles zelf uitproberen!

Hoe werkt het? U meld zich aan via verkoop@fotoverschoorexl.nl of het contactformulier op onze website. U geeft aan wanneer u komt en waar uw interesse naar uit gaat. Op het afgesproken tijdstip haalt u in de winkel het door u gewenste objectief op en gaat hiermee op pad. Meld u zich niet aan dan loopt u de kans dat het door u gewenste objectief al op pad is en zal u moeten wachten tot het weer terug is.

Dit weekend hanteren we extra scherpe prijzen. De laagste prijs van Nederland is in ieder geval het streven! En voor iedereen die zich aanmeld zal er een goodiebag klaar staan!

Laten we van het laatste weekend van de zomervakantie een leuk weekend maken!