Inkoper / verkoper

Foto Verschoore is al decennia het vertrouwde adres voor foto- en videoapparatuur, schoolfotografie, studiofotografie, pasfoto’s en fotoprints.

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van onze producten in de winkel en draag je zorg voor een tijdige afhandeling van de klantbestellingen. Je neemt reparaties in ontvangst en zorgt voor de juiste informatievoorziening naar de klant. Daarnaast ben je ook inzetbaar voor de verkoop van apparatuur. Het is een veelzijdige functie waarbij interesse in tv’s en fotocamera’s een pré is.

Wij zoeken een collega met de juiste commerciële instelling die goed kan schakelen tussen de wisselende werkzaamheden. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Spreekt deze functie jou aan? Mail dan snel je sollicitatiebrief en cv naar: administratie@fotoverschoorexl.nl