Medewerker fotolab

In ons fotolab zal je vooral bezig zijn met het bewerken en afdrukken van onder andere foto’s, poster en canvassen. Het maken van fotocollages, ontwerpen van fotokaarten en retoucheren behoren ook tot je dagelijkse werkzaamheden. Zorgvuldigheid en stressbestendigheid zijn hierbij zeer belangrijk.

Daarnaast help en adviseer je ook klanten aan de balie en maak je pasfoto’s. Klantencontact is een belangrijk onderdeel van het werk, zowel aan de telefoon, via de mail als in de winkel.

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een creatieve collega met enige ervaring met Adobe Photoshop en Lightroom. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werken in de weekenden vind je geen probleem. Herken jij jezelf hierin? Mail dan je sollicitatiebrief met cv naar administratie@fotoverschoorexl.nl