Scroll Top

SIGMA by the sea

Foto Verschoore XL en Sigma Benelux nodigen u uit voor een
lenzenproeverij!

Na twee eerdere succesvolle edities moet er natuurlijk een vervolg komen. De lenzenproeverij van Sigma komt weer naar Vlissingen. Vrijdag 2 en zaterdag 3 september nodigen we alle fotografen uit om het Sigma assortiment uit te komen proberen. Niet alleen kijken, maar alles zelf uitproberen! Voor Sony camera’s zullen alle objectieven aanwezig zijn. Voor Nikon en Canon camera’s moeten we op tijd een aanvraag indienen om ook deze die dag aanwezig te hebben.

Hoe werkt het? U meld zich bij voorkeur aan*. U geeft aan wanneer u komt en waar uw interesse naar uit gaat. Op het afgesproken tijdstip haalt u in de winkel het door u gewenste objectief op en gaat hiermee op pad. Meld u zich niet aan dan loopt u de kans dat het door u gewenste objectief al op pad is en zal u moeten wachten tot het weer terug is.

Ondanks dat we denken dat het bovenstaande al een mooie reden is om langs te komen, gaan we u natuurlijk belonen voor het langskomen. Uiteraard bieden we dat weekend extra scherpe prijzen. De laagste prijs van Nederland is in ieder geval het streven! Voor iedereen die zich aanmeld zal er een verrassing klaarliggen! Laten we van het laatste weekend van de zomervakantie een leuk weekend maken!

*verkoop@fotoverschoorexl.nl | 0118-414081 | www.fotoverschoorexl.nl