Scroll Top

Doe mee aan de fotowedstrijd en win!

Wat is fotograferen een leuke bezigheid. De een trekt er op uit en gaat op zoek naar het mooiste plaatje, de ander schiet hem per ongeluk. De een heeft een prachtige camera uitrusting, de ander een telefoon.

Iedereen maakt foto’s en de ene foto is nog mooier dan de andere. Soms verbaas je niet alleen jezelf maar iedereen. Zou jij het Perfecte Zeeuwse Plaatje geschoten hebben? Wij willen het graag weten. Stuur je mooiste, grappige of unieke foto’s op en wie weet strijk jij met de eer.

Elke maand kiezen we een winnaar. De winnende foto krijgt de aandacht die hij verdiend. Natuurlijk komt de foto op onze site te staan en zal hij op social media de nodige aandacht krijgen. Maar nog leuker is een maand lang een ere plek in de winkel en aan het eind van de maand is de foto voor jou!

 

Voorwaarden:

  • De foto moet door de inzender gemaakt zijn.
  • De foto moet in Zeeland gemaakt zijn.
  • De foto moet van een goede resolutie zijn.
  • De foto moet horizontaal gemaakt zijn.
  • De foto moet gemaakt zijn in de maand van de inzending.
  • De foto moet door ons gebruikt mogen worden voor aan de wedstrijd gerelateerde doeleinde.
  • Vul het deelname formulier in en stuur uw foto op.
  • Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen.