Scroll Top
VerreKijkers
Steiner

Optische Top Kwaliteit! Steiner is als enige bedrijf ter wereld gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verrekijkers en legt zich dan ook volledig toe op alleen deze activiteiten. Jarenlang vertrouwen van de Steiner-gebruikers heeft er voor gezorgd dat Steiner inmiddels marktleider is in verrekijkers voor zowel professionals als liefhebbers.

Bushnell

Bushnell is al meer dan 65 jaar marktleider op het gebied van hoogwaardige sportoptiek. Ons leidende principe is om de meest betrouwbare en betaalbare sportoptiekproducten van de hoogste kwaliteit op de markt te bieden.

Dörr

Dörr GmbH bestaat uit 50 medewerkers, waaronder fotografen, dierenwachters, jagers en sportschutters. Dit garandeert onze klanten altijd een optimale productselectie, evenals de garantie om bij servicevragen de juiste contactpersoon te kunnen bieden. Al onze medewerkers zijn toegewijd om u de best mogelijke service te bieden. Ons doel is om u als klant tevreden te stellen voor, tijdens of na de aankoop van een product. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan ​​graag persoonlijk voor u klaar.

Pentax

Pentax heeft de ideale kijker voor iedereen en elke situatie. Compact en licht voor onderweg of een kijker voor aan boord of in de vensterbank met een grotere vergroting en een groot zichtveld. Of uw interesse uit gaat naar een porro of een dakkantkijker, meerlaagse coating, bak-4 prisma, waterdicht en stikstofgevuld zijn allemaal eigenschappen van Pentax kijkers die u een unieke kijk ervaring bieden.

Product blok

Product tekst

product blok 

Product tekst