Scroll Top
Statieven
BENRO

Benro wordt in meer dan 40 landen verkocht en zij mogen zich zelfs nummer 1 statiefmerk van Azië noemen. Benro maakt professionele producten met aantrekkelijke prijzen. Voor de amateurfotograaf geldt dat je niet diep in de buidel hoeft te tasten om wel over een professionele uitrusting te beschikken. Het marktaandeel van Benro blijft groeien door de combinatie van een goede prijs en een uitstekende service.

GORILLAPOD

De Joby Gorillapod statieven zijn stuk voor stuk handig, compact, licht van gewicht maar toch een volwaardig statief voor uw camera. De Gorillapod is het bekendste voorbeeld van een product waar design en functionaliteit elkaar ontmoeten.

Met een grote schare fans overal ter wereld heeft Gorillapod al menig hart veroverd door de menselijke eigenschappen die het buigzame statiefje toegedicht kunnen worden. De productlijn met flexibele producten zoals onder andere de Gorillapod Original, Gorillapod Nicro Gorillapod 1K/Hibrid en de Gorillapod Vlog statieven zijn stuk voor stuk handig, compact en licht van gewicht.

HAMA

Iedereen die professioneel foto’s maakt, kent de waarde van een statief. Een camerastatief is de enige manier om volledig scherp te fotograferen. Vooral onder suboptimale lichtomstandigheden, als je gebruik maakt van neutrale dichtheid of polarisatiefilters, of bij lange belichtingstijden, is een statief absoluut onmisbaar.

Of je nu portretten, landschappen, landschappen, stadsgezichten of architectuurfoto’s maakt, Hama heeft de juiste tool om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Onze selectie bestaat uit lichte en compacte reisstatieven , mini- en flexibele statieven voor action cams en smartphones, en stabiele driebeenstatieven .

VELBON

Velbon is sinds 1955 actief op de statievenmarkt en was één van de eerste merken die een lichtgewicht carbonstatief ontwikkelden. Hun slogan luidt dan ook niet voor niets ‘The Tripod Innovator’! In het assortiment dat bestaat uit veel verschillende, degelijke statieven en accessoires, is voor elke amateur- of professionele fotograaf of filmer een passend statief te vinden. De Velbon statieven zijn te herkennen aan hun unieke uiterlijk, de voordelige prijs en stevige constructie.

MANFROTTO

Onze Manfrotto-statieven zijn ontworpen om aan de behoeften van elke fotograaf te voldoen. Alle statieven van Manfrotto combineren hoogwaardige materialen, technologische expertise en innovatie met superieur Italiaans design. Ons assortiment statieven en koppen bieden een breed scala aan combinaties, dus u vindt zeker de kit die het beste bij u past. Ons assortiment is geschikt voor elke stijl en type camera en staat klaar om fotografen te ondersteunen in elke fase van hun werk.