Scroll Top
Objectief
Sony

E-bevestiging biedt nog meer expressiemogelijkheden voor fotografen en videomakers. Schakel moeiteloos van APS-C naar full-frame, film vlogs met de snapshotlenzen, of gebruik een supertelefotolens met een camcorder om natuurdocumentaires te maken. In tegenstelling tot andere lenssystemen was het E-bevestigingssysteem al bedoeld voor filmopnamen.

Nikon

NIKKOR Z-objectieven. Lichtsterker. Stiller. Scherper. Dankzij de zeer grote Nikon Z-vatting zijn compactere objectieven mogelijk die meer licht over het hele beeld kunnen opvangen. Of u nu foto’s of video’s maakt, het licht is helderder, de diepte is dieper en de scherpte loopt helemaal tot aan de randen.

Canon

Fotografen en filmmakers kunnen met de Canon EOS R een schat aan nieuwe creatieve opnamemogelijkheden verkennen Innovatieve RF-lenzen laten je supersnel scherpstellen en bieden een uitstekende optische kwaliteit. De EOS R-adapters bieden naadloze toegang tot bestaande EF- en EF-S-lenzen zonder prestatieverlies.

Sigma

SIGMA Corporation is een Japanse fabrikant van optische apparatuur, opgericht in 1961, door Michihiro Yamaki. Alle producten die SIGMA ontwikkelt zijn ‘100% Made in Japan’ en worden gemaakt in de productiefaciliteit in Aizu, Japan: van mal tot schroef.
SIGMA produceert niet alleen meer dan een halve eeuw verwisselbare objectieven voor camera’s, maar heeft ook grensverleggende innovatie getoond op het gebied van accessoires en digitale camera’s.

Fujifilm

FUJINON’s XF- en XC-lenzenreeks staat bekend om zijn hoge precisie-engineering en uitstekende kwaliteit. De combinatie van FUJINON-lenzen en body’s uit de X-serie zorgt voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit.

Tamron

Tamron is een wereldwijde fabrikant van optische apparatuur die producten van topkwaliteit levert voor vele verschillende industrieën. Tamron maakt gebruik van haar expertise in optica om verstrekkende bijdragen te leveren aan het milieu en de maatschappij. In lijn met haar positionering ‘Focus on the future’ is Tamron alom bekend in de markt voor verwisselbare objectieven voor DSLR en mirrorless camera’s vanwege hun krachtige zoomobjectieven en macro-objectieven.

Zeiss

ZEISS levert al meer dan 165 jaar een bijdrage aan de technologische vooruitgang met hoogwaardige en innovatieve oplossingen. Sinds 1890 maakt ZEISS objectieven waarmee fotografen zonder compromis hun eigen verhalen kunnen vertellen. Het doel: grenzen verleggen en nieuwe dingen uitproberen.

product blok 1

Product tekst 1