Scroll Top
Camera
Sony

Het One Mount-concept biedt de meest geavanceerde beeldtechnologie van Sony samen met het E-bevestigingsplatform en verbindt naadloos met full-frame en APS-C, foto’s en films, amateurs en professionals met een breed scala aan camerabehuizingen en lenzen voor eindeloze mogelijkheden.

Nikon

Laat zien wat u ziet met het spiegelloze camerasysteem van Nikon Z. Nikon Z-camera’s en NIKKOR Z-objectieven zijn ontworpen rondom de zeer grote Z-vatting en bieden u de vrijheid om prachtige foto’s en fascinerende video’s te maken. U profiteert bovendien van naadloze compatibiliteit met objectieven met F-vatting* en accessoires voor Nikon D-SLR-camera’s.

* Optionele FTZ-vattingadapter vereist

Canon

In Canon’s compacte, lichte en kleine systeemcamera’s met verwisselbare lens vindt u het beste van Canon’s compactcamera’s en DSLR’s voor foto’s en films van superieure kwaliteit. Ze variëren van APS-C-modellen met kleinere lenzen tot full-frame krachtpatsers waarin creativiteit centraal staat.

Panasonic

“Wij zijn van mening dat iedereen de mooie dingen in het leven moet kunnen vastleggen en delen door middel van fotografie en video. We streven ernaar om onze wereld te verrijken met inspirerende foto’s en video’s. Dat is onze missie bij LUMIX.
Er zijn makers over de hele wereld die gepassioneerd zijn in het uiten van hun visie. Dankzij het gebruiksgemak kunnen makers hun ideeën zonder moeite vastleggen.”
– Panasonic

Fujifilm

Kleiner en lichter dan D-SLR-systemen en met veel grotere sensoren dan compactcamera’s, zijn Fujifilms X-serie camera’s met verwisselbare lens een bekroond alternatief voor zowel pro’s als liefhebbers.

Kodak

KODAK PIXPRO digitale zijn intuïtief, krachtig en zuinig en geven fotografen van alle niveaus het vertrouwen dat ze nodig hebben om een ​​creatieve sprong voorwaarts te maken en het verhaal op elk moment te ontdekken.

Fotograferen met Kodak doet u boven en onderwater, met ultra veel zoom of juist groothoek. Kodak heeft een camera die bij u past.

KODAK PIXPRO digitale camera’s – Vertel uw verhaal.

Polaroid

We zijn er om u te helpen die momenten te zien, ze te pauzeren en ze opnieuw te beleven in iets dat u in uw hand kunt houden en voor altijd kunt gebruiken. Van onze gerenoveerde vintage Polaroid-camera’s tot het Polaroid Lab, we creëren prachtige, levensverrijkende tools om u te aarden in het hier en nu.

product blok 1

Product tekst 1