Scroll Top
Accessoires
Lowepro

Zoekt u een praktische en veilige cameratas voor uw vakantie of fotoreis? Fototassen, slingtassen, koffers, toploaders, rugzakken en zelfs trolleys: bij Lowepro vindt u precies wat u zoekt. En het belangrijkste: bij Lowepro staat de veiligheid van uw apparatuur voorop, direct gevolgd door duurzaamheid, veelzijdigheid en optimaal draagcomfort!

Sandisk

SanDisk is een merk van Western Digital voor flashgeheugenproducten, waaronder geheugenkaarten en -lezers, USB-flashstations en solid-state drives. Het bedrijf werd in 2016 overgenomen door Western Digital. Sinds maart 2019 is Western Digital de op drie na grootste fabrikant van flash-geheugen.

Nissin

De Nissin flitsers staan bekend als uitstekend alternatief voor de originele merkflitsers van Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en MFT. Nissin cameraflitsers bieden vele mogelijkheden zoals high-speed flitssynchronisatie en draadloze opties dankzij het Nissin Air System. Nissin flitsers zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en hebben inmiddels meerdere Tipa Awards op hun naam staan.

Hähnel

Sinds 1958 is Hähnel een specialist op het gebied van alternatieve camera accessoires. In hun brede en zeer gevarieerde assortiment vindt u onder andere flitsers, afstandsbedieningen, accu’s, acculaders en nog veel meer. Hähnel maakt accessoires die volledig compatible zijn met Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en MFT camera’s. Fotografie accessoires die absoluut niet onderdoen voor het origineel!

B+W

Het assortiment van B+W bevat een brede keuze van vele verschillende soorten objectief-filters in een groot aantal filtermaten. De verschillende lensfilters zoals grijs of ND-filters, polarisatiefilters en UV filters zijn van de beste kwaliteit en uitstekend geschikt voor het alledaags gebruik van iedere fotograaf.

Product blok

Product tekst

product blok 

Product tekst