Scroll Top
TV
Samsung

Het totaalpakket van Samsung maakt het voor ons erg prettig om tv’s te verkopen. Door technologische ontwikkelingen loopt Samsung altijd voorop. Zij weten voor de beste prijs de mooiste producten te bouwen. Natuurlijk zijn er nog meer goede tv bouwers, maar wij kunnen alleen dankzij de perfecte service van Samsung onze uitstekende service aanbieden. Kortom de mooiste producten voor de uitstekende prijs en dit met de beste service.

LG

Zelfs een uitgeschakelde LG TV is dankzij het strakke en stijlvolle ontwerp het bekijken waard. Maar met een druk op de afstandsbediening wordt alles nog beter: sta versteld van de superieure beeldkwaliteit en mogelijkheden van de LG TV’s.

Hisense

Ontdek de volgende generatie entertainment. Hisense televisies combineren de nieuwste technologie met een adembenemend design. Elke Hisense televisie is 4K Ultra HD. Hierdoor kan je genieten van een waanzinnig scherp en gedetailleerd beeld en briljante kleuren. Precies dat waar het om gaat bij een TV. De hoogst mogelijke beeldkwaliteit met de nieuwste technieken. Beschikbaar in diverse beeldformaten.

Technologie is onze passie en we zijn trots op onze producten. Daarom geven we op al onze producten maar liefst 5 jaar garantie na registratie.

Salora

Ben je op zoek naar een betaalbare nieuwe televisie? Dan is een televisie van Salora wellicht wel wat voor jou! De televisies van Salora zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. De nieuwste televisies hebben een 4K Ultra HD resolutie met Android besturingssysteem en zijn daarmee vier keer scherper dan full HD. In ieder interieur past een stijlvolle televisie van Salora!

Sony

Sony is ontstaan ​​uit oprichters die een droom en een sterk verlangen hadden om het leven van mensen te verrijken met de kracht van technologie. Deze droom wordt vandaag gedeeld door de ingenieurs van Sony.

We zullen doorgaan met het nastreven van ‘technologie die emotie inspireert’ en nog dichter bij mensen komen, om hun motivaties te begrijpen, inspireren en vervullen hun nieuwsgierigheid, en realiseren de droom van onze oprichters.

Product blok

Product tekst

product blok 1

Product tekst 1