Scroll Top
DOE MEER MET
uw FOTO’S!
WAAR EN WANNEER u MAAR WILT

Maak gebruik van onze website of van onze app om uw foto’s te bestellen. Zodra u over een internetverbinding beschikt, kunt foto’s bij ons bestellen. Of u nu foto’s bestelt die al langer op uw computer heeft staan of dat u net iets speciaals heeft gemaakt en hier direct een afdruk van wilt hebben, wij printen de foto’s op het mooiste papier. Natuurlijk kunt u ook de foto’s in de winkel komen bestellen. Wij hebben meerdere kiosken klaarstaan waar wij u graag helpen met uw bestelling. Normale fotobestellingen liggen binnen een uur klaar. Bij bestellingen via de website of via de app kunt u uiteraard ook voor verzending kiezen.

Print service

Uw mooiste herinneringen verdienen een plekje aan de muur. Wij hebben het vakmanschap in huis om uw herinneringen tot kunstwerk te verwerken. Door ons advies zal u niet teleurgesteld zijn in het uiteindelijke product. 

SOORTEN MATERIAAL

Bij ons kunt u uw herinneringen vereeuwigen op diverse soorten hoogwaardig fotopapier, canvas, aluminium, dibond of plexi.

Snelle service

Veel van deze producten hebben een levertijd van slechts enkele dagen. Kom langs en ervaar de verschillende mogelijkheden. Laat u adviseren en inspireren door onze medewerkers.

1. KOPIËER FOTO’S NAAR UW COMPUTER

Zodra u de foto’s van uw camera heeft gekopieerd naar uw computer of tablet kunt u direct beginnen met uw bestelling. Staan uw foto’s op uw smartphone dan raden wij aan onze app te gebruiken.

2. VERWERK BESTELLING

Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen gaan we er direct mee aan de slag. Iedere foto wordt gecontroleerd op helderheid en kleur. Wij gebruiken enkel de beste papiersoorten zodat de kleuren jarenlang gegarandeerd zijn.

3. GEREEDMELDING ORDER

Zodra uw order gereed is brengen wij u hiervan per mail op de hoogte.

DOWNLOAD DE APP!
BESTEL DIRECT!
Maakt u ook wel eens foto’s met uw smartphone?
Dan raden wij aan onze app te gebruiken.
U kunt uw foto’s dan direct vanaf uw telefoon bestellen.
Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding.
Onze app is te downloaden vanuit de AppStore en Google play.
Druk op één van de buttons hieronder en download gratis de app.