Scroll Top

FUJIFILM X Serie Lente Cashback

Klanten die tussen 7 mei 2021 – 30 juni 2021 (“Promotieperiode”) een nieuwe FUJIFILM X-T4 of een van de deelnemnde XF objectieven (“in aanmerking komend product”) kopen, komen in aanmerking voor een Cashback-beloning. De cashback kan worden geclaimd door een account aan te maken of in te loggen op: www.fujifilm-connect.com. Na inlog kan een product geregistreerd worden en een claim voor cashback worden ingediend.

Voor alle promoties geldt: Tweedehands of refurbished FUJIFILM-camera’s en -objectieven zijn uitgesloten van deze promotie. De cashback kan worden geclaimd door een account aan te maken of in te loggen op: www.fujifilm-connect.com. Na inlog kan een product geregistreerd worden en een claim voor cashback worden ingediend. Het Cashbackbedrag kan variëren per in aanmerking komend gekocht product. Het in aanmerking komende product, de Cashback-bedragen en de Promotieperiodes staan vermeld op de pagina ‘Meer informatie’.