Scroll Top

Sony by the sea

Sony by the sea

25 November organiseren wij een geweldig Sony event. Op deze dag profiteert u niet alleen van de mooiste aanbiedingen, maar we bieden ook heel veel extra’s.

Er wordt in onze studio een demonstratie gegeven door Eduardus Lee (start 10:00 en 13:00 uur). Ook zal Gustav Kiburg als Sony ambassadeur aanwezig zijn. Hij zal een presentatie geven met betrekking tot natuurfotografie (start 10:00 en 13:00 uur). In de winkel is er ook een uitgebreide mogelijkheid tot Touch and Try. Als u vooraf aangeeft wat u graag zou willen proberen, dan zorgen wij ervoor dat deze producten die dag aanwezig zullen zijn. En kan u deze op uw gemak gaan uitproberen.

Voor het deelnemen aan de demonstratie van Eduardus of het bijwonen van de presentatie door Sony ambassadeur Gustav Kiburg vragen wij een vergoeding van €25,-. Deze vergoeding krijgt u van ons terug als u binnen een week overgaat tot de aanschaf van een nieuw Sony product. Doet u dit op de dag zelf, dan verdubbelen wij dit bedrag naar €50,-! Vraag naar de voorwaarden.

 

 

-Wilt u meer informatie over het Sony event mail dan naar: verkoop@fotoverschoorexl.nl

-Bent u benieuwd naar het werk van Eduardus Lee bekijk dan: https://www.eduarduslee.com/ of  https://www.instagram.com/eduarduslee/?hl=nl

-Bent u benieuwd naar het werk van Gustav Kiburg bekijk dan: https://gustavkiburg.com of  https://www.instagram.com/gustavkiburgphotography/

Schrijf je nu in!